Köp och leveransvillkor

För att genomföra ett köp på windowdesign.se måste du vara minst 18 år.

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kassan ser du det totala priset inklusive moms, leverans och montering om det har valts. Normal leveranstid (om ingen annan information anges) är 1-2 veckor inom Stockholm. För tillfället går det endast att göra beställningar inom Storstockholm.  

För att din gardinskena ska levereras på ett säkert sätt sker alla leveranser hem till dig med personal från oss på Window Design. När din gardinskena är redo att levereras kontaktar vi dig för att bestämma leverans – och monteringsdag. Därför är det viktigt att de kontaktuppgifter du anger vid köpet stämmer. Vid leverans behöver du vara tillgänglig för att ta emot din vara.

Leveranskostnader och returer

Leveranskostanden anpassas beroende på var i Stockholm du bor. När du anger ditt postnummer i beställningen kan du se vad leveranskostanden blir hem till dig innan du slutför din beställning. Då varje gardinskena är måttanpassad efter de mått du anger i beställningen kan vi inte ta tillbaka skenen i fall den inte skulle passa. Skulle gardinskenan på något sätt vara skadad eller att den blir skadad när vi monterar den, hämtar vi skenan hos dig och ersätter dig med en ny utan någon kostnad.

Betalningsalternativ

I dagsläget erbjuder Window Design betalning via Payson. Med Payson betalar du enkelt och tryggt. Välj att slutföra köpet direkt med VISA, MasterCard och internetbank eller betala i efterhand på faktura eller delbetalning. Läs mer här: www.payson.se