Mörkläggning

Vi erbjuder många olika alternativ till mörkläggning till dina fönster.
Mörkläggande gardiner kan tillverkas i 2 olika material. Blackout är den som ger minst ljusinsläpp. Det finns även en mörkläggning som kallas för dimout och den ger  ett bra skydd från ljusinsläpp men har inte det 100% skyddet som blackout. Våra mörkläggande tyger har en bredd på 3 meter. Det innebär att kan använda tygets bredd till höjden och därmed få en önskad bredd på gardinen. Vi gör ganska ofta mörkläggande gardiner som har en bredd på 5 meter i ett enda stycke utan skarvning. 

Mörkläggande rullgardiner
Ett annat alternativ till mörkläggning är rullgardiner. Här kan du välja mellan 20- tal olika färger. Rullgardinen går att beställa med fjäder, sidodrag eller batteridrivna, där man laddar batteriet ca 1 gång om året, beroende på hur mycket man använder den. 

Honeycell
För att mörklägga kan vi även erbjuda honeyceller. Det är en typ av hissgardin som fungerar som en plissé och den är heltäckande för ljusinsläpp. En uppskattad produkt som går att montera antingen mellan glas, som en persienn, eller i nisch alternativ på vägg. Vi har även persienner som är en bra lösning för den som inte är så ljuskänslig. 
Mörkläggande lameller är ett annat alternativ. Här finns det flertal färger att välja på 
Alla våra produkter anpassas till ditt fönster. Vid beställning ingår måttagning för att nå det bästa resultatet 
Vill du få hjälp med montering har vi även den tjänsten.

Välkommen in till vårat showroom och ta en titt på alla material och tyger som vi erbjuder. Vi hjälper dig gärna med dina mörkläggande gardiner till ditt hem eller kontorets alla rum. Vi finns på Slåttervallsgatan 8 i Norra Djurgårdsstaden. Har du inte möjlighet att komma förbi kan du alltid maila oss eller slå oss en signal. Du hittar alla våra kontaktuppgifter under kontakt.