Publicerad den

Måttanpassade gardinskenor i vår webbshop

Nu kan du köpa måttanpassade gardinskenor i vår nylanserade webbshop. Gardinskenorna kommer från Silent Gliss. 1080 heter skenan och är vår mest sålda gardinskena. Den är känd just för att det är en smidig skena där gardinen glider bra. Gardinskenan passar perfekt för lätta till medeltunga gardiner.Måttanspassade gardinskenor går att beställa från 3 till 6 meter. Du skriver själv in önskad längd när du beställer, så att det passar dina fönster. Du väljer själv om du önskar att hämta dina gardinskenor i vårat showroom i Norra Djurgårdstaden eller om du önskar att få dina måttanpassade gardinskenor bekvämt levererad hem till din dörr och då ingår även montering. För tillfället erbjuder vi endast hemleverans och montering inom Stockholmsområdet.

Pris för måttanpassade gardinskenor är för avhämtning hos oss är från 1.295 kr och pris för hemleverans med montering från 2.795 kr. Klicka först i det måttintervall som din önskade skena tillhör. Skriv sedan in exakt önskad längd på skenan samt vilket område i Stockholm du bor i så får du exakt pris för hemleverans och montering.

Silent Gliss 1080 skena går att beställa i vit färg. Den går alldeles utmärkt att montera både i taket och på vägg.

Det går även att få gardinskenan bockad vilket behövs göras om gardinen ska gå längst med ett hörn. En bockad skena går inte att beställa i vår webbshop just nu. Önskar du få en bockad skena är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

I vår webbshop kan du även beställa skarvdel. Skarvdelarna är perfekta att använda om du har två skenor som du vill ska bli en. Du kanske behöver en gardinskena som är 10 meter för att till exempel dölja en garderob på ett snyggt sätt. Då kan du enkelt beställa en skena på 4 m och en på 6 och en skarvdel till det.

Publicerad den

Måttanpassade gardiner och rullgardiner

Här har vi levererat och monterat rullgardiner och gardiner till den första lägenheten i nybyggda Fyrtornet Dalénum ute på Lidingö. Tornet har 22 våningar vilket betyder mycket sol för de boende i huset. Här har vi monterat en screenrullgardin för att stoppa sol och värme. Rullgardinen finns att få i flera färger. Denna är ljusgrå och batteridriven som styrs via en fjärrkontroll eller genom en app om man vill det. Rullgardinen kan du måttbeställa enligt dina önskemål och kan även beställas med sidodrag där du drar upp och ned rullgardinen manuellt. Här kan du läsa mer om våra rullgardiner.

Publicerad den

Mörkläggande gardiner och rullgardiner

Många frågar efter mörkläggande gardiner och mörkläggande rullgardiner så här års och vi förstår varför. Nu när våren är här med sina ljusa kvällar och morgnar och solen lyser in i sovrummet kan det vara skönt med mörkläggning. Bästa sättet att hålla morgonstrålarna utanför sovrummet är att mörklägga genom gardiner eller med en rullgardin. Kanske inte heller alltid är så populärt att ha solens strålar in i barnens sovrum eller in i vardagsrummet. Vi hjälper dig med mörkläggande gardiner som passar ditt fönster och behov. Om du hellre fördrar mörkläggande rullgardiner till exempelvis vardagsrummet eller köket hjälper vi såklart dig med det. Vi mäter ditt fönster och ser till att du får måttanpassade gardiner som passar perfekt och blir precis som du vill ha det.

Mörkläggande gardiner är även perfekt att ha i sommarstugan, för att undvika solblekta möbler eller kanske i gästhuset. Att ha mörkläggande gardiner  i barnens sovrum brukar vara väldigt uppskattat, både hos föräldrarna och barnen. Slipp tidiga morgnar på grund av att solen lyser in när du hoppats att få sova ut. Eller när det är tid för läggdags är det uppskattat att kunna säga god natt till sina barn i ett rum som inte störs av kvällsljuset. Då vill man ha mörkläggande gardiner att dra igen eller en rullgardin att dra ner. Du kan välja bland en massa olika tyger som passar hemmets alla rum. I sovrummet är det många som till exempel föredrar sammetsgardiner, för att skapa en mysig hotellkänsla.

Välkommen in till vårat showroom och ta en titt på alla material och tyger som vi erbjuder. Vi hjälper dig gärna med dina mörkläggande gardiner till ditt hem eller kontorets alla rum. Vi finns på Slåttervallsgatan i Norra Djurgårdsstaden. Har du inte möjlighet att komma förbi kan du alltid maila oss eller slå oss en signal. Du hittar alla våra kontaktuppgifter under kontakt.

Publicerad den

Gardinskenor

Vi får många frågor från kunder om gardinskenor.
Hos oss kan du beställa måttanpassade gardinskenor för att det ska passa just dina fönster.
Självklart kan du även få dina gardinskenor bockade för att få gardinen snyggt glidande längst ett hörn.  Vi har många alternativ men framförallt jobbar vi med Silent Gliss skenor där skenen 1080 är den som är absolut populärast just nu. En jättebra skena som är tyst och smidig och vi förstår varför just denna gardinskena har blivit så populär.

Läs mer om vårat utbud av måttanpassade gardinskenor här

Nu kan du även beställa måttanpassade gadinskenor direkt i vår webbshop.   

Behöver du nya gardinskenor i Stockholmsområdet? tveka inte att kontakta oss på info@windowdesign.se eller kom förbi vårt showroom i Stockholm.

Publicerad den

Markiser

Inför våren får vi många förfrågningar om markiser, både till lägenheter, hus och butiker. I fredags levererade och monterade vi markiser på detta hus. Behöver du markiser inför vårens och sommarens soliga dagar? Hör av dig till oss så kommer vi med ett förslag efter dina och ditt fönster’s behov.