Mörkläggande gardiner och rullgardiner

Många frågar efter mörkläggande gardiner och mörkläggande rullgardiner så här års och vi förstår varför. Nu när våren är här med sina ljusa kvällar och morgnar och solen lyser in i sovrummet kan det vara skönt med mörkläggning. Bästa sättet att hålla morgonstrålarna utanför sovrummet är att mörklägga genom gardiner eller med en rullgardin. Kanske inte heller alltid är så populärt att ha solens strålar in i barnens sovrum eller in i vardagsrummet. Vi hjälper dig med mörkläggande gardiner som passar ditt fönster och behov. Om du hellre fördrar mörkläggande rullgardiner till exempelvis vardagsrummet eller köket hjälper vi såklart dig med det. Vi mäter ditt fönster och ser till att du får måttanpassade gardiner som passar perfekt och blir precis som du vill ha det.

Mörkläggande gardiner är även perfekt att ha i sommarstugan, för att undvika solblekta möbler eller kanske i gästhuset. Att ha mörkläggande gardiner  i barnens sovrum brukar vara väldigt uppskattat, både hos föräldrarna och barnen. Slipp tidiga morgnar på grund av att solen lyser in när du hoppats att få sova ut. Eller när det är tid för läggdags är det uppskattat att kunna säga god natt till sina barn i ett rum som inte störs av kvällsljuset. Då vill man ha mörkläggande gardiner att dra igen eller en rullgardin att dra ner. Du kan välja bland en massa olika tyger som passar hemmets alla rum. I sovrummet är det många som till exempel föredrar sammetsgardiner, för att skapa en mysig hotellkänsla.

Välkommen in till vårat showroom och ta en titt på alla material och tyger som vi erbjuder. Vi hjälper dig gärna med dina mörkläggande gardiner till ditt hem eller kontorets alla rum. Vi finns på Slåttervallsgatan i Norra Djurgårdsstaden. Har du inte möjlighet att komma förbi kan du alltid maila oss eller slå oss en signal. Du hittar alla våra kontaktuppgifter under kontakt.


Gardinskenor

Vi får många frågor från kunder om gardinskenor.
Hos oss kan du beställa måttanpassade gardinskenor för att det ska passa just dina fönster.
Självklart kan du även få dina gardinskenor bockade för att få gardinen snyggt glidande längst ett hörn.  Vi har många alternativ men framförallt jobbar vi med Silent Gliss skenor där skenen 1080 är den som är absolut populärast just nu. En jättebra skena som är tyst och smidig och vi förstår varför just denna gardinskena har blivit så populär.

Behöver du nya gardinskenor i Stockholmsområdet? tveka inte att kontakta oss på info@windowdesign.se eller kom förbi vårt showroom i Stockholm.


Missoni Home SS 18

Vi blir aldrig trötta på Missoni Home. Deras färgsprakande tyger, mattor, kuddar mm. ger alltid ett litet lyft i hemmet. Nu har vi fått in en massa nya härligheter. Glöm inte att hos oss kan du köpa tyger från Missoni Home och sen hjälper vi dig att skapa gardiner, kuddar, lampskärmar mm. precis i den storlek och form du önskar.
Välkommen!


Markiser

Inför våren får vi många förfrågningar om markiser, både till lägenheter, hus och butiker. I fredags levererade och monterade vi markiser på detta hus. Behöver du markiser inför vårens och sommarens soliga dagar? Hör av dig till oss så kommer vi med ett förslag efter dina och ditt fönster’s behov.