Publicerad den

Mörkläggande gardiner och rullgardiner

Många frågar efter mörkläggande gardiner och mörkläggande rullgardiner så här års och vi förstår varför. Nu när våren är här med sina ljusa kvällar och morgnar och solen lyser in i sovrummet kan det vara skönt med mörkläggning. Bästa sättet att hålla morgonstrålarna utanför sovrummet är att mörklägga genom gardiner eller med en rullgardin. Kanske inte heller alltid är så populärt att ha solens strålar in i barnens sovrum eller in i vardagsrummet. Vi hjälper dig med mörkläggande gardiner som passar ditt fönster och behov. Om du hellre fördrar mörkläggande rullgardiner till exempelvis vardagsrummet eller köket hjälper vi såklart dig med det. Vi mäter ditt fönster och ser till att du får måttanpassade gardiner som passar perfekt och blir precis som du vill ha det.

Mörkläggande gardiner är även perfekt att ha i sommarstugan, för att undvika solblekta möbler eller kanske i gästhuset. Att ha mörkläggande gardiner  i barnens sovrum brukar vara väldigt uppskattat, både hos föräldrarna och barnen. Slipp tidiga morgnar på grund av att solen lyser in när du hoppats att få sova ut. Eller när det är tid för läggdags är det uppskattat att kunna säga god natt till sina barn i ett rum som inte störs av kvällsljuset. Då vill man ha mörkläggande gardiner att dra igen eller en rullgardin att dra ner. Du kan välja bland en massa olika tyger som passar hemmets alla rum. I sovrummet är det många som till exempel föredrar sammetsgardiner, för att skapa en mysig hotellkänsla.

Välkommen in till vårat showroom och ta en titt på alla material och tyger som vi erbjuder. Vi hjälper dig gärna med dina mörkläggande gardiner till ditt hem eller kontorets alla rum. Vi finns på Slåttervallsgatan i Norra Djurgårdsstaden. Har du inte möjlighet att komma förbi kan du alltid maila oss eller slå oss en signal. Du hittar alla våra kontaktuppgifter under kontakt.